Om oss

Velkommen til KarriereBoost! Vi er laget av superhelter (okay, kanskje ikke akkurat superhelter, men vi synes vi er ganske fantastiske) som lever for å redde deg fra kjedsomhet, stress, og dårlig kaffe mens du prøver å skrive den perfekte CVen og jobbsøknaden.

Hos KarriereBoost har vi gjort det vår misjon å gjøre jobbsøkningsprosessen til en lek. Hvorfor? Fordi vi har vært i dine sko. Vi har grått over tastaturene våre, lurt på om vi noen gang ville få en jobb, og drukket for mye dårlig kaffe. 

Så vi sa til oss selv: Det må være en bedre måte! Og slik ble KarriereBoost født.

Vårt engasjerte team, ledet av vår gründer (og selvutnevnt superhelt) John, har en enkel filosofi: Jobbsøking bør ikke være så vanskelig. Derfor tilbyr vi tjenester som profesjonell CV- og søknadsskriving, jobbsøkertjeneste og jobbintervjuforberedelse, alt for å gjøre ditt jobbsøkerliv litt lettere.

Så slå deg ned, gi oss info om deg, og se oss transformere den til en profesjonell CV og søknad som vil imponere enhver arbeidsgiver. Du kan endelig kaste den dårlige kaffen og la oss håndtere jobbsøkingen

KarriereBoost - Vi gir deg en hjelpende hånd på vei mot din drømmejobb!

Håper du liker det!