Profesjonell CV- og Søknadsskriving

Har du noen gang sittet foran dataskjermen og tenkt: "Hvordan skal jeg skrive en søknad som får meg lagt merke til?" Vel, her hos KarriereBoost har vi løsningen.

Første trinn er enkel. Du fyller ut et skjema der du gir oss informasjon om din bakgrunn, dine ferdigheter og dine karrieremål. Vi trenger også å vite hva slags jobb du sikter mot, slik at vi kan skreddersy CV-en og søknaden til den spesifikke rollen og bransjen.

Deretter går vårt team i arbeid. Vi lager en unik, profesjonell CV som fremhever dine sterkeste sider. Vi bruker et moderne, øye-fangende design, og sørger for at teksten er klar, konsis og fri for skrivefeil.

Når det gjelder søknaden, går vi forbi de generelle klisjeene og fokuserer på det som virkelig betyr noe for arbeidsgiverne. Vi skriver en søknad som viser hvorfor du er den beste kandidaten for jobben, og hvordan dine unike ferdigheter og erfaringer vil gi merverdi til selskapet.

Men vi stopper ikke der. Vi sender også søknaden din direkte til de utlyste stillingene du er interessert i. Med andre ord, vi gjør hele jobbsøkerprosessen enklere for deg.

Hos KarriereBoost er vi dedikert til å hjelpe deg med å ta det neste skrittet i karrieren din. Bli med oss i dag, og la oss booste karrieren din!

Start søknadsprosessen
Bram

Jobbsøkningstjeneste

Å søke jobb kan ofte føles som et heltidsarbeid i seg selv. Vi forstår at du har mer enn nok å tenke på i hverdagen. Derfor tilbyr vi vår Jobbsøkingstjeneste. Med denne tjenesten kan du sitte tilbake og slappe av mens vi tar hånd om jobbsøkingen for deg.

Vi vil bruke informasjonen du gir oss for å søke på relevante jobber på dine vegne. Vårt team har et oppdatert syn på jobbmarkedet, og vi vet hvilke strategier som fungerer best for å fange oppmerksomheten til potensielle arbeidsgivere.

Denne tjenesten inkluderer også tilpasning av CV og søknad til hver enkelt jobb vi søker på. Så du kan være trygg på at du alltid presenterer deg selv på best mulig måte.

Å bytte jobb eller starte en ny karriere har aldri vært enklere. La oss håndtere stresset med jobbsøkingen, slik at du kan fokusere på det som virkelig teller – å prestere på jobbintervjuet.

Start søknadsprosessen
Glenn

Jobbintervju forberedelser

Jobbintervjuforberedelse er en nøkkelkomponent for å sikre seg drømmejobben. Hos KarriereBoost vet vi hvor viktig det er å være godt forberedt, og vi er her for å hjelpe deg med akkurat det.

Vi tilbyr en tjeneste som gir deg en grundig forberedelse til jobbintervjuet. Vi vil hjelpe deg med å forstå hva potensielle arbeidsgivere leter etter, lære deg hvordan du best kan svare på vanlige intervju-spørsmål, og hvordan du kan fremheve dine styrker og erfaringer på en effektiv måte.

For de som ønsker det lille ekstra, tilbyr vi også et veiledende møte. Dette møtet er en mulighet for deg til å øve på intervjuet i en trygg og støttende setting, og motta direkte tilbakemelding og råd fra vårt erfarne team. Vær oppmerksom på at veiledende møter kommer med en liten ekstra kostnad.

Med vår hjelp, vil du gå inn i jobbintervjuet med selvsikkerhet, klar til å overbevise potensielle arbeidsgivere om at du er den rette kandidaten for jobben.

Start søknadsprosessen
Scott